-

tisdag 30 november 2010

Personalstrategerna – FAS 3 / JUG

 

Vi har nyligen fått reda på Personalstrategerna och kommer givetvis att följa upp detta. Enligt SVT Östnytt & en rad annan MEDIA så har en FAS 3 person anmälts av Personalstrategerna. Vi är givetvis intresserade av hela upp lägget och AMS relation till detta. Se Inslaget SVT ÖSTNYT

Enligt Njuramanen så - Är det någon som ska anmälas till både polis och EU-domstol, så är det definitivt inte Hans Hjolgren, utan företaget Personalstrategerna och Försäkringskassan för brott mot de mänskliga rättigheterna. Se Njuramannens blogg

Enligt Svensk Info service – Av reportaget att bedöma så verkar det med åtanke av reportagets gång vara så att FAS 3 deltagarna får rösta upp lokalerna och även vara hårt kontrollerade med ett ständigt påpekande av regelverket. Detta är tyvärr idag ett effektivt sätt att skrämma folk till tystnad och det har vi inte bara sett här.

Att anmälas för kritik står under vår yttrandefrihet som vi har i Sverige och ingen har rätt att neka oss vår grundlag. Det är ett brott emot våra mänskliga rättigheter. Att prata och uttala sig är en rättighet. Även om det är till Media eller vännerna vid frukost bordet.

Andreas Norlen säger även via SVT – Det är tydliga krav som ställs, bra innehåll och handledning och bra utrustning som krävs. Inget av det ni visat är inget som imponerar i dom avseendena. Det är inte så att privata företag ska inte kunna driva innehållslös verksamhet på skattebetalarnas bekostnad. Det ska vara tydliga kvalitets krav.

FSIS ORD – Det är tydligen inget som följts av varken Arbetsförmedlingen eller Personalstrategerna, så frågan är vem som har rätt. Vi hoppas givetvis att det händer något i detta sammanhang för att se hur lagstiftningen tolkas och hur den regleras i sådana här sammanhang.

Att tysta ner folk och inte få använda sina mänskliga rättigheter är även ett brott, vi hoppas givetvis att allt i detta sammanhang kommer att grundundersökas sen är frågan vad som händer om en dom faller? är företaget tvungen att betala tillbaka den ersättning som delats ut om dom brutit emot dom mänskliga rättigheterna?

Föreningen kommer givetvis att undersöka detta som allt annat. Vi ber bara er därute att inte vara tysta, låt er inte skrämmas & kom ihåg att Media har medlarfrihet, och ligger även under sekretess. Allt som är fel därute borde ni kontakta Media för, för får dom inget så kan dom inte granska problemen inom FAS 3. Kom bara ihåg att säg inget till AMS eller er anordnare  utan direkt till Media och begär att få vara anonYM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar