-

torsdag 9 december 2010

Regeringen Nedröstad – Inrikes Sverige

Regeringen mötte i dag sitt första nederlag i riksdagen.
Oppositionen röstade igenom besparingar på 300 miljoner i regeringskansliet.
Nu lovar Fredrik Reinfeldt (M) ambassadslakt och uppsägningar (M) är inte vana men vi på marken är det vår vanliga dag.
Det har vi redan sett, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och alla sk arbetsmarknadspolitiska projekt men nu mötte Moderaterna sitt eget spel – Fan vad skönt att det inte bara slår på oss små.
Enligt Fredrik Reinfeldt så väntar både uppsägningar i Sverige och färre ambassader, men det är helt lugnt fredrik du möter bara ditt eget spel för vi på marken har redan sett allt det där, vi lever i det dagligen och äntligen är det din tur.

Jag är även förundrad över ditt uttalande - Jag är förvånad att vissa tror att man kan spara utan att det får några konsekvenser. Då har man varit i opposition länge. Det kommer att bli uppsägningar och vi kommer att behöva lägga ner hela utlandsbeskickningar, sade Reinfeldt i utfrågningen som föregick omröstningen.

Vi lever ju dagligen med detta och varför kan du inte personligen själv leva i det som du skapat för oss medborgare ute i Sverige? är det skillnad på oss & er? är ni i mer behov av pengar ? NEJ – Det är vi fattiga, vi som lever på SOC, A-kassa mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar